Preview Mode Links will not work in preview mode

Zon in je Leven


Werk je hard, maar lijkt het nooit af en nooit genoeg? Ben je bang om fouten te maken, leg je de lat steeds hoger en heb je de neiging alles te willen controleren? Dan ben je waarschijnlijk een perfectionist. En doe je je uiterste best om jezelf continu te bewijzen. Wist je dat je daarmee niet alleen jezelf ernstig tekort doet, maar dat dit ook heel slecht is voor je gezondheid? Perfectionisme en faalangst zijn zelfs een van de grootste oorzaken van angst, depressieve gevoelens en burn-outs! Ben jij benieuwd hoe je meer zon in je leven kunt ervaren en al die ziekmakende stress kunt laten varen, luister dan naar Zon in je Leven. Want: PRIMA is Perfect., Jij bent perfect. En als je dat leert voelen, schijnt de zon iedere dag!

Oct 28, 2022

Van de week deelde iemand in een van mijn Facebookgroepen een artikel getiteld: 5 redenen waarom veranderen moeilijk is.

Ik vond dat grappig, omdat ik net die dag bezig was met het schrijven van een E-book waarin ik onderbouw waarom veranderen veel gemakkelijker is wanneer je zorgt dat je weet wat werkt en waarom. En hoe belangrijk het is dat je weet wanneer een methode effectief is, zodat je daar met recht op kunt vertrouwen in plaats van te hopen dat het dit keer wel gaat werken.

Het antwoord op de vraag: "Waarom is veranderen moeilijk" vind ik totaal niet interessant. Want je schiet er geen steek mee op. 

Vaak staan we hier niet bij stil. We stellen vragen als: "Waarom gebeurt mij dit?" "Waarom lukt me dit niet?" "Wat als ik dit niet kan?" Zeg eens eerlijk? Helpen de antwoorden op zulke slechte vragen je verder? Nee toch? 

Mijn E-book “Mastering the Game of Life” is nét klaar en ik ben van mening dat daar dingen in staan waar je wél wat mee kunt. MIsschien ben je na het lezen wel enthousiast en wil je meedoen met de pilot die ik een week heb uitgesteld. We starten 1 november a.s. 

Maar eerst maar eens lekker luisteren naar episode-154:  "Geloof jij nog steeds dat veranderen moeilijk is?"

 

Bekijk de shownotes op mijn website: https://www.zoninjeleven.nl/episode-154