Preview Mode Links will not work in preview mode

Zon in je Leven


Werk je hard, maar lijkt het nooit af en nooit genoeg? Ben je bang om fouten te maken, leg je de lat steeds hoger en heb je de neiging alles te willen controleren? Dan ben je waarschijnlijk een perfectionist. En doe je je uiterste best om jezelf continu te bewijzen. Wist je dat je daarmee niet alleen jezelf ernstig tekort doet, maar dat dit ook heel slecht is voor je gezondheid? Perfectionisme en faalangst zijn zelfs een van de grootste oorzaken van angst, depressieve gevoelens en burn-outs! Ben jij benieuwd hoe je meer zon in je leven kunt ervaren en al die ziekmakende stress kunt laten varen, luister dan naar Zon in je Leven. Want: PRIMA is Perfect., Jij bent perfect. En als je dat leert voelen, schijnt de zon iedere dag!

Oct 19, 2022

Na een lange zomer zonder podcasts, maar met enorm veel veranderingen in mijn leven, op alle vlakken is het weer hoog tijd voor een nieuwe podcast.

Niet omdat ik dat heb bedacht. Maar omdat er twee dagen geleden ineens een enorme golf aan inspiratie mijn nieuwe huis in Egmond aan Zee binnen kwam zetten. En dus ben ik volop mee aan het gaan in die beweging.

Ik praat je kort bij over wat er gebeurd is en waar dat in resulteert. Ik start namelijk binnenkort met een heel nieuw iets, onder de vlag “Mastering the Game of Life”.

En hoewel het voortbouwt op veel van wat ik de afgelopen jaren heb gedaan, is het tegelijkertijd ook een totaal andere basis. De basis die ik had opgebouwd voelde fijn. Maar wat ik nu voel is met geen pen te beschrijven. 

Op papier zit ik in een situatie waar veel mensen niet mee zouden willen ruilen. Maar ik voel me beter dan ooit! Hoe kan dat? Dit is het directe gevolg van het Leven echt volledig als spel kunnen ervaren. Wat een lichtheid, wat een luchtigheid, wat een lol. Ja, zelfs in de misère. Die er natuurlijk ook soms is om te ervaren. Toch blijft die kalme stevige basis steeds op de achtergrond aanwezig.

Nou, ga maar gewoon snel luisteren, dan kan ik een begin maken met alles wat ik met je wil delen komende tijd. Want wat ik ervaar, dat gun ik jou ook met heel mijn hart. Maar natuurlijk alleen als dat ook jouw verlangen is.  

Heel veel luisterplezier. 

Zonnige Zeegroet, Astrid

Bekijk de shownotes op mijn website: https://zoninjeleven.nl/episode-153