Preview Mode Links will not work in preview mode

Zon in je Leven


Werk je hard, maar lijkt het nooit af en nooit genoeg? Ben je bang om fouten te maken, leg je de lat steeds hoger en heb je de neiging alles te willen controleren? Dan ben je waarschijnlijk een perfectionist. En doe je je uiterste best om jezelf continu te bewijzen. Wist je dat je daarmee niet alleen jezelf ernstig tekort doet, maar dat dit ook heel slecht is voor je gezondheid? Perfectionisme en faalangst zijn zelfs een van de grootste oorzaken van angst, depressieve gevoelens en burn-outs! Ben jij benieuwd hoe je meer zon in je leven kunt ervaren en al die ziekmakende stress kunt laten varen, luister dan naar Zon in je Leven. Want: PRIMA is Perfect., Jij bent perfect. En als je dat leert voelen, schijnt de zon iedere dag!

Jun 19, 2022

Na haar derde burn-out was ze er écht klaar mee. Karin Roest uit Vlaardingen kwam in actie toen ze zichzelf herkende in een artikel van mij en schreef zich in voor De Zonnebank en begon met PRIMA is Perfect.

We kennen elkaar nu drie jaar en het is zo cool om te zien enorm Karin is veranderd.

In deze podcast vertelt ze je over haar reis van de afgelopen drie jaar. Als er iets duidelijk wordt uit haar eerlijke verhaal is dat het echt een kwestie is van je angsten recht in de ogen kijken. Er is geen quick fix. 

Inmiddels zijn we collega’s, want Karin startte spelenderwijs en vanuit de flow haar eigen bedrijf en helpt als coach en hypnotherapeut inmiddels anderen in hun ontdekkingstocht onder de naam: Ik ben mezelf, dus compleet. En dat binnenkort zelfs full time! 

Check ook zeker de shownotes bij de aflevering, onder www.zoninjeleven.nl/episode-152.

Maar nu eerst: Veel luisterplezier!