Preview Mode Links will not work in preview mode

Zon in je Leven


Werk je hard, maar lijkt het nooit af en nooit genoeg? Ben je bang om fouten te maken, leg je de lat steeds hoger en heb je de neiging alles te willen controleren? Dan ben je waarschijnlijk een perfectionist. En doe je je uiterste best om jezelf continu te bewijzen. Wist je dat je daarmee niet alleen jezelf ernstig tekort doet, maar dat dit ook heel slecht is voor je gezondheid? Perfectionisme en faalangst zijn zelfs een van de grootste oorzaken van angst, depressieve gevoelens en burn-outs! Ben jij benieuwd hoe je meer zon in je leven kunt ervaren en al die ziekmakende stress kunt laten varen, luister dan naar Zon in je Leven. Want: PRIMA is Perfect., Jij bent perfect. En als je dat leert voelen, schijnt de zon iedere dag!

May 15, 2022

We hechten enorm aan zekerheid en vastigheid. Terwijl we op alle fronten worden uitgedaagd om daarmee te stoppen. Misschien voel jij het ook wel. Ervaar je angst, onzekerheid of zelfs chaos in deze ‘gekke tijd’. 

 

Herken je dit dan is deze podcast absoluut voor jou. Ook ik heb mogen ervaren dat het oude is uitgewerkt en ben afgelopen tijd keer op keer weer heel duidelijk op mijn plek gezet:  Ik moest leren over loslaten, niet weten, geduldig blijven en vertrouwen hebben. En met vallen en opstaan geef ik me meer en meer over aan het idee dat niet ik aan zet ben, maar ‘het leven. En al lijkt het soms niet zo, dat alles perfect is. Dat ik veilig ben. 

 

Best een uitdaging hoor, als juist alles op losse schroeven staat. Toch lukt het me wonderwel. Hoe dan? Is er soms in de basis iets wezenlijks veranderd?

 

Tja, luister zelf maar in deze nieuwe episode. En check ook de 2 podcasts die ik noem en in de shownotes heb opgenomen. Die 2 afleveringen laten eigenlijk heel duidelijk de ‘oude Astrid’ en de ‘huidige Astrid’ horen.

Veel luisterplezier! 

Ga voor de shownotes naar mijn website: https://zoninjeleven.nl/episode-151/