Preview Mode Links will not work in preview mode

Zon in je Leven


Werk je hard, maar lijkt het nooit af en nooit genoeg? Ben je bang om fouten te maken, leg je de lat steeds hoger en heb je de neiging alles te willen controleren? Dan ben je waarschijnlijk een perfectionist. En doe je je uiterste best om jezelf continu te bewijzen. Wist je dat je daarmee niet alleen jezelf ernstig tekort doet, maar dat dit ook heel slecht is voor je gezondheid? Perfectionisme en faalangst zijn zelfs een van de grootste oorzaken van angst, depressieve gevoelens en burn-outs! Ben jij benieuwd hoe je meer zon in je leven kunt ervaren en al die ziekmakende stress kunt laten varen, luister dan naar Zon in je Leven. Want: PRIMA is Perfect., Jij bent perfect. En als je dat leert voelen, schijnt de zon iedere dag!

Jan 30, 2022

Afgelopen 2,5 jaar heb ik heel veel gestreden. Zo zag ik het zelf niet altijd. Zo voelde het ook niet. Want ik voelde het gewoon niet zo. Ik was erg bezorgd, ongerust en angstig. Veel meer dan ik dacht. 

Terugkijkend moet ik eigenlijk glimlachen. Ik snap dat mijn omgeving me helemaal niet meer begreep. Niet dat ik nu hetzelfde kijk als diezelfde omgeving. Ik kijk weer anders. Heerlijk dat voortschrijdend inzicht.

Hoe ik er nu naar kijk, dat hele proces van strijd en verontwaardiging en verdriet en boosheid en angst, dat deel ik graag met je. Ik zie nu namelijk dat heel veel mensen hier nu middenin zitten. En ik weet ook dat nog veel en veel meer mensen hier komende maanden in zullen komen te zitten. Want het alarm gaat bij iedereen op zijn of haar eigen perfecte tijd af. Vroeg of laat. In dit leven of niet. 

Nou, genoeg introductie, luister zelf maar wat vandaag uit mijn pen vloeide. Want dat ga ik vandaag met je delen. 

Veel luisterplezier. 

Ga voor de shownotes naar mijn website: https://zoninjeleven.nl/episode-149/