Preview Mode Links will not work in preview mode

Zon in je Leven


Werk je hard, maar lijkt het nooit af en nooit genoeg? Ben je bang om fouten te maken, leg je de lat steeds hoger en heb je de neiging alles te willen controleren? Dan ben je waarschijnlijk een perfectionist. En doe je je uiterste best om jezelf continu te bewijzen. Wist je dat je daarmee niet alleen jezelf ernstig tekort doet, maar dat dit ook heel slecht is voor je gezondheid? Perfectionisme en faalangst zijn zelfs een van de grootste oorzaken van angst, depressieve gevoelens en burn-outs! Ben jij benieuwd hoe je meer zon in je leven kunt ervaren en al die ziekmakende stress kunt laten varen, luister dan naar Zon in je Leven. Want: PRIMA is Perfect., Jij bent perfect. En als je dat leert voelen, schijnt de zon iedere dag!

Jan 23, 2022

Er gebeurt zoveel in de buitenwereld, het is moeilijk om het allemaal nog te volgen en om het je niet te laten raken. Ongeloof, afschuw, boosheid en ook verdriet over zoveel wat anders blijkt te zijn dan we dachten.

 

Dit triggert bij veel mensen extra machteloosheid. Waar moet dit heen? In wat voor wereld leven we? Komt het nog goed met de wereld? 

 

Die machteloosheid neem ik in deze podcast graag met je onder de loep. Net als de andere kant van de medaille, machtsmisbruik. Want die twee horen bij elkaar. En wat als wat er allemaal nu gebeurt een voorbode is voor iets heel moois? 

Veel luisterplezier met #147 over machteloosheid en machtsmisbruik. 

Ga voor de shownotes naar mijn website: https://zoninjeleven.nl/episode-147/