Preview Mode Links will not work in preview mode

Zon in je Leven


Werk je hard, maar lijkt het nooit af en nooit genoeg? Ben je bang om fouten te maken, leg je de lat steeds hoger en heb je de neiging alles te willen controleren? Dan ben je waarschijnlijk een perfectionist. En doe je je uiterste best om jezelf continu te bewijzen. Wist je dat je daarmee niet alleen jezelf ernstig tekort doet, maar dat dit ook heel slecht is voor je gezondheid? Perfectionisme en faalangst zijn zelfs een van de grootste oorzaken van angst, depressieve gevoelens en burn-outs! Ben jij benieuwd hoe je meer zon in je leven kunt ervaren en al die ziekmakende stress kunt laten varen, luister dan naar Zon in je Leven. Want: PRIMA is Perfect., Jij bent perfect. En als je dat leert voelen, schijnt de zon iedere dag!

Jan 16, 2022

In deze episode heb ik het over een onderwerp dat ik super interessant vind. Iets wat me jaren terug onmiddellijk interesseerde en naadloos aansluit bij wat MIJN INNERLIJKE AUTORITEIT me vertelt. 

Ik vind het wel belangrijk dat jij je realiseert dat hoe ik hierin sta helemaal MIJN WAARHEID is. Ik hoop dat je snapt dat mijn podcast bedoeld is om jou dichter bij JOUW INNERLIJKE AUTORITEIT te brengen. Want waar ik in geloof, werkt voor mij. Maar dat werkt niet per se voor jou.

Jij hebt de verantwoordelijk om zelf uit te vogelen wat jij gelooft of wilt geloven. Dus doe altijd zelf je onderzoek en check wat bij jou past en wat niet. Er is geen zwart en wit, geen goed of fout. Het is jouw reis, jouw leven.

Heel veel luisterplezier met #146: Bevolkingsonderzoek, nee dank je! 

Ga voor de shownotes naar mijn website: https://zoninjeleven.nl/episode-146/