Preview Mode Links will not work in preview mode

Zon in je Leven


Werk je hard, maar lijkt het nooit af en nooit genoeg? Ben je bang om fouten te maken, leg je de lat steeds hoger en heb je de neiging alles te willen controleren? Dan ben je waarschijnlijk een perfectionist. En doe je je uiterste best om jezelf continu te bewijzen. Wist je dat je daarmee niet alleen jezelf ernstig tekort doet, maar dat dit ook heel slecht is voor je gezondheid? Perfectionisme en faalangst zijn zelfs een van de grootste oorzaken van angst, depressieve gevoelens en burn-outs! Ben jij benieuwd hoe je meer zon in je leven kunt ervaren en al die ziekmakende stress kunt laten varen, luister dan naar Zon in je Leven. Want: PRIMA is Perfect., Jij bent perfect. En als je dat leert voelen, schijnt de zon iedere dag!

Jun 20, 2021

Ben jij op zoek naar de sprankelende energie van Tisjeboy Jay, de aantrekkingskracht en daadkracht van Tony Robbins, de liefdevolle vibes van Gandhi of Maria Magdalena of wil je wel eens proeven hoe het is om in de schoenen van André Kuipers te staan? Het kan allemaal! De mogelijkheden van (zelf)hypnose zijn eindeloos.

In deze episode deel ik met je waarom ik zo enthousiast ben over zelfhypnose en wat je er allemaal mee kunt doen. Vandaag zoom ik in op de mogelijkheid om van jouw grote voorbeelden of inspiratoren te leren door verbinding te maken met hun energie.

Dat levert echt hele bijzondere ervaringen op, zo ervoeren ook de deelnemers aan deze les van mijn cursus zelfhypnose.

Nieuwsgierig? Veel luisterplezier! 

Ga voor de shownotes naar mijn website: https://zoninjeleven.nl/episode-136/