Preview Mode Links will not work in preview mode

Zon in je Leven


Werk je hard, maar lijkt het nooit af en nooit genoeg? Ben je bang om fouten te maken, leg je de lat steeds hoger en heb je de neiging alles te willen controleren? Dan ben je waarschijnlijk een perfectionist. En doe je je uiterste best om jezelf continu te bewijzen. Wist je dat je daarmee niet alleen jezelf ernstig tekort doet, maar dat dit ook heel slecht is voor je gezondheid? Perfectionisme en faalangst zijn zelfs een van de grootste oorzaken van angst, depressieve gevoelens en burn-outs! Ben jij benieuwd hoe je meer zon in je leven kunt ervaren en al die ziekmakende stress kunt laten varen, luister dan naar Zon in je Leven. Want: PRIMA is Perfect., Jij bent perfect. En als je dat leert voelen, schijnt de zon iedere dag!

Apr 29, 2021

Wiggert Meerman is marketeer, avonturier,  spreker en persoonlijk leiderschap coach.
Afgelopen jaar kwam zijn eerste boek uit: Op zoek naar antwoorden, een verhaal over innerlijke vrede. Het resultaat van een verblijf van 6 weken bij een indianenstam in de Amazone. Hij volgde een zogenaamd plant dieet, een sjamanistische traditie voor spirituele zelfontwikkeling en ontving hier zijn levensmissie: Leer mensen om weer een puur mens te worden. 

Natuurlijk hebben we het in deze podcast over Wiggerts avonturen in de Amazone en de lessen die dit opleverde voor zijn prachtige boek dat inmiddels al een bestseller is. 

Steeds weer wordt duidelijk hoe ongelofelijk anders wij hier in het leven staan. Hoe ver we verwijderd zijn geraakt van onze natuur. Hoe vaak we ons achter maskers verschuilen en hoe oncomfortabel we het vinden om gewoon ‘te zijn’. Terwijl we er gek genoeg toch diep in onze kern allemaal zo enorm naar verlangen. 

Hopelijk wordt je enthousiast om na het beluisteren van deze aflevering ook zijn boek te gaan lezen. Ik heb er zelf enorm van genoten, net als van ons gesprek. 

Heel veel luisterplezier! 

Ga voor de shownotes naar mijn website: https://zoninjeleven.nl/episode-130/