Preview Mode Links will not work in preview mode

Zon in je Leven


Werk je hard, maar lijkt het nooit af en nooit genoeg? Ben je bang om fouten te maken, leg je de lat steeds hoger en heb je de neiging alles te willen controleren? Dan ben je waarschijnlijk een perfectionist. En doe je je uiterste best om jezelf continu te bewijzen. Wist je dat je daarmee niet alleen jezelf ernstig tekort doet, maar dat dit ook heel slecht is voor je gezondheid? Perfectionisme en faalangst zijn zelfs een van de grootste oorzaken van angst, depressieve gevoelens en burn-outs! Ben jij benieuwd hoe je meer zon in je leven kunt ervaren en al die ziekmakende stress kunt laten varen, luister dan naar Zon in je Leven. Want: PRIMA is Perfect., Jij bent perfect. En als je dat leert voelen, schijnt de zon iedere dag!

Apr 25, 2021

In deze podcast wil ik je bewust maken van een knap staaltje hypnotisch taalgebruik. Ongelofelijk hoe je in een paar zinnen zo onverbloemd van alles aan elkaar kunt knopen wat in mijn ogen kant noch wal raakt. 

Al zullen veel mensen daar anders over denken, maar dat komt omdat ze al heel lang dit soort hypnotische suggesties en verhalen hebben moeten aanhoren de afgelopen maanden.

Ik ben benieuwd of bij jou ook je ogen geopend worden hoe vernuftig en subtiel het werkt. Of moet ik juist eigenlijk zeggen, schaamteloos duidelijk? Want dat is het voor mij. Maar ja, ik kijk en luister natuurlijk niet neutraal, want het is mijn werk. Dus mij kan het niet meer niet opvallen.

Hoe dan ook, heel  veel luisterplezier met deze nieuwe podcast over een overheidsspotje wat ik beschouw als je reinste hypnose! 

Heel veel luisterplezier! 

Ga voor de shownotes naar mijn website: https://zoninjeleven.nl/episode-129/