Preview Mode Links will not work in preview mode

Zon in je Leven


Werk je hard, maar lijkt het nooit af en nooit genoeg? Ben je bang om fouten te maken, leg je de lat steeds hoger en heb je de neiging alles te willen controleren? Dan ben je waarschijnlijk een perfectionist. En doe je je uiterste best om jezelf continu te bewijzen. Wist je dat je daarmee niet alleen jezelf ernstig tekort doet, maar dat dit ook heel slecht is voor je gezondheid? Perfectionisme en faalangst zijn zelfs een van de grootste oorzaken van angst, depressieve gevoelens en burn-outs! Ben jij benieuwd hoe je meer zon in je leven kunt ervaren en al die ziekmakende stress kunt laten varen, luister dan naar Zon in je Leven. Want: PRIMA is Perfect., Jij bent perfect. En als je dat leert voelen, schijnt de zon iedere dag!

Apr 11, 2021

Het is het allergemakkelijkste wat er is. Toegeven aan de verleidingen van het dwaalspoor. En dat je het van tijd tot tijd doet, hoeft ook helemaal geen ramp te zijn. Alleen de meeste mensen hebben niet door dat ze dat doen en zijn dan verbaasd als ze op een goed moment (of moet ik eerder zeggen op een slecht moment) te kampen krijgen met tegenslag of ziekte in hun leven.


De prijs van bezwijken voor de verleidingen van jouw dwaalspoor is namelijk hoog. En de opbrengst is er wel. Maar die is klein en tijdelijk. En toch… daar nemen de meeste mensen genoegen mee in het leven.

Wil jij  echt voelen dat je leeft? Die kriebels van binnen voelen aan het begin van de dag? Dat kan. Gelukkig wel. Dat is ook de bedoeling. Je ziel roept daar ook continu om. Maar de vraag is: Luister jij? Of bezwijk je toch alweer voor de verleidingen van het dwaalspoor?

Ga voor de shownotes naar mijn website: https://zoninjeleven.nl/episode-127/