Preview Mode Links will not work in preview mode

Zon in je Leven


Werk je hard, maar lijkt het nooit af en nooit genoeg? Ben je bang om fouten te maken, leg je de lat steeds hoger en heb je de neiging alles te willen controleren? Dan ben je waarschijnlijk een perfectionist. En doe je je uiterste best om jezelf continu te bewijzen. Wist je dat je daarmee niet alleen jezelf ernstig tekort doet, maar dat dit ook heel slecht is voor je gezondheid? Perfectionisme en faalangst zijn zelfs een van de grootste oorzaken van angst, depressieve gevoelens en burn-outs! Ben jij benieuwd hoe je meer zon in je leven kunt ervaren en al die ziekmakende stress kunt laten varen, luister dan naar Zon in je Leven. Want: PRIMA is Perfect., Jij bent perfect. En als je dat leert voelen, schijnt de zon iedere dag!

Feb 5, 2021

Ruim een jaar geleden sprak ik in mijn podcast met Anke van Eck over hoe ze vastliep in haar moederrol en niet wist hoe ze haar grote ambities vorm kon geven in haar leven. Ze volgde bij mij de intensieve variant van Stap in de Rol van je Leven en leerde weer groots te dromen en… belangrijker nog … ook concrete stappen te zetten.

Ze startte haar eigen bedrijf, de Homecoachclub waarin ze mensen helpt om hun eigen droomplek/huis of kantoor vorm te geven en was toen al zo bevlogen en gedreven dat toen ik iemand zocht om mij te helpen mijn kantoor om te toveren tot droomplek ik meteen aan haar moest denken.

Anke heeft met haar Homecoachclub een unieke aanpak. Ze combineert haar technische achtergrond als bouwkundige met o.a.kennis vanuit de Feng-Shui waarin de Oosterse 5-elementenleer centraal staat. We betrokken ook mijn persoonlijke horoscoop in het geheel en ik kan je vertellen dat je wanneer je dit alles meeneemt in het proces je heel anders door een woonwinkel gaat wandelen. Het scheelde mij heel veel keuzestress. Dankzij Ankes begeleiding wist ik steeds beter te kiezen wat wel en niet heel goed zou passen om me helemaal thuis te voelen in mijn ideale kantoor.

Natuurlijk hebben we het over het proces, hoe we samen stap voor stap mijn ideale kantoor hebben gecreëerd, maar reken maar dat er voor jou ook heel veel nuttige en leuke tips en ideeën voorbij komen. Laat je lekker inspireren en misschien gaat het bij jou ook wel kriebelen! 

Heel veel luisterplezier

Ga voor de shownotes naar mijn website: https://zoninjeleven.nl/episode-117/