Preview Mode Links will not work in preview mode

Zon in je Leven


Werk je hard, maar lijkt het nooit af en nooit genoeg? Ben je bang om fouten te maken, leg je de lat steeds hoger en heb je de neiging alles te willen controleren? Dan ben je waarschijnlijk een perfectionist. En doe je je uiterste best om jezelf continu te bewijzen. Wist je dat je daarmee niet alleen jezelf ernstig tekort doet, maar dat dit ook heel slecht is voor je gezondheid? Perfectionisme en faalangst zijn zelfs een van de grootste oorzaken van angst, depressieve gevoelens en burn-outs! Ben jij benieuwd hoe je meer zon in je leven kunt ervaren en al die ziekmakende stress kunt laten varen, luister dan naar Zon in je Leven. Want: PRIMA is Perfect., Jij bent perfect. En als je dat leert voelen, schijnt de zon iedere dag!

Dec 16, 2020

Onlangs plaatste mijn collega-hypnotherapeut Yvette Rooding uit naam van nog een heel aantal collega’s een verhelderend stuk op Facebook, getiteld: Een zaal vol naakte mensen.

In deze podcast lees ik deze tekst helemaal voor, want ik onderschrijf de inhoud ook. Het is belangrijk om te beseffen dat je met NLP-tools en hypnose technieken hele mooie dingen kunt doen voor mensen, maar dat diezelfde instrumenten ook ingezet kunnen worden om angst te zaaien of mensen te controleren. En dat is wat een aantal collega’s en ikzelf ervaren in de huidige tijd en door de manier veel technieken nu worden gebruikt.

Als je die kennis niet hebt, is het moeilijk om dat te zien. Vandaar vandaag deze tekst. Want het maakt in onze ogen niet uit wat jouw standpunt is, als je maar de gelegenheid hebt om bewust te kiezen voor wat voor jou goed voelt.  En helaas is dat veel minder vaak het geval dan je nu misschien nog denkt. 

Veel luisterplezier!!! 

Ga voor de shownotes naar mijn website: https://zoninjeleven.nl/episode-107/