Preview Mode Links will not work in preview mode

Zon in je Leven


Werk je hard, maar lijkt het nooit af en nooit genoeg? Ben je bang om fouten te maken, leg je de lat steeds hoger en heb je de neiging alles te willen controleren? Dan ben je waarschijnlijk een perfectionist. En doe je je uiterste best om jezelf continu te bewijzen. Wist je dat je daarmee niet alleen jezelf ernstig tekort doet, maar dat dit ook heel slecht is voor je gezondheid? Perfectionisme en faalangst zijn zelfs een van de grootste oorzaken van angst, depressieve gevoelens en burn-outs! Ben jij benieuwd hoe je meer zon in je leven kunt ervaren en al die ziekmakende stress kunt laten varen, luister dan naar Zon in je Leven. Want: PRIMA is Perfect., Jij bent perfect. En als je dat leert voelen, schijnt de zon iedere dag!

Oct 31, 2020

Sinds half oktober ben ik bezig met een nieuwe challenge. Ik hou ervan mezelf elke keer opnieuw uit te vinden en dit keer doe ik dat behoorlijk rigoureus. Een behoorlijke fysieke uitdaging in combinatie met een prachtig traject, wat veel losmaakt, oplost en oplevert.

Ik ga hier komende tijd veel van delen in mijn Zonnebank. En bij hoge uitzondering bied ik je vandaag de mogelijkheid om mee te komen doen. Want de tijd waarin we nu zitten, vraagt erom om onszelf opnieuw uit te vinden. Vanuit ons huidige bewustzijn, kunnen we niet verder. We mogen echt een stap zetten. En ik zou  het een eer vinden als ik jou daarbij mag begeleiden. 


Ga voor de shownotes naar mijn website: https://zoninjeleven.nl/episode-103/