Preview Mode Links will not work in preview mode

Zon in je Leven


Werk je hard, maar lijkt het nooit af en nooit genoeg? Ben je bang om fouten te maken, leg je de lat steeds hoger en heb je de neiging alles te willen controleren? Dan ben je waarschijnlijk een perfectionist. En doe je je uiterste best om jezelf continu te bewijzen. Wist je dat je daarmee niet alleen jezelf ernstig tekort doet, maar dat dit ook heel slecht is voor je gezondheid? Perfectionisme en faalangst zijn zelfs een van de grootste oorzaken van angst, depressieve gevoelens en burn-outs! Ben jij benieuwd hoe je meer zon in je leven kunt ervaren en al die ziekmakende stress kunt laten varen, luister dan naar Zon in je Leven. Want: PRIMA is Perfect., Jij bent perfect. En als je dat leert voelen, schijnt de zon iedere dag!

Jun 22, 2018

Perfectionisme is een schadelijk mechanisme om externe bevestiging te krijgen. Het uit zich ook vaak als faalangst. Wees er maar niet trots op, want de stress die ermee gepaard gaat kan leiden tot allerlei lichamelijke en geestelijke klachten, burn-out, verslavingen, relatieperikelen en nog veel meer ellende. 

Aan het eind van de uitzending vertel ik je ook hoe je ontdekt hoe hoog je scoort op de perfectionisme-schaal. Zodat je je bewust bent hoe de vlag erbij staat.