Preview Mode Links will not work in preview mode

Zon in je Leven

Werk je hard, maar lijkt het nooit af en nooit genoeg? Ben je bang om fouten te maken, leg je de lat steeds hoger en heb je de neiging alles te willen controleren? Dan ben je waarschijnlijk een perfectionist. En doe je je uiterste best om jezelf continu te bewijzen. Wist je dat je daarmee niet alleen jezelf ernstig tekort doet, maar dat dit ook heel slecht is voor je gezondheid? Perfectionisme en faalangst zijn zelfs een van de grootste oorzaken van angst, depressieve gevoelens en burn-outs! Ben jij benieuwd hoe je meer zon in je leven kunt ervaren en al die ziekmakende stress kunt laten varen, luister dan naar Zon in je Leven. Want: PRIMA is Perfect., Jij bent perfect. En als je dat leert voelen, schijnt de zon iedere dag!

May 31, 2020

In mijn podcast heb ik het regelmatig over de Wet van de Aantrekking, een van de Universele wetten. En daarom vind ik het ook zo leuk dat ik vandaag in de uitzending Lou Niestadt te gast heb.  Want Lou zegt: Als je van Joy je Job maakt, zorgt het Universum voor de rest.

En dat past precies bij wat ik ook altijd zeg en...


May 24, 2020

In deze podcast deel ik een stuk uit het hoofdstuk ‘Nu is het moment’ van het nieuwe boek van Christina von Dreien. Haar werk heeft mij afgelopen maanden zo enorm geïnspireerd dat ik er komende tijd veel meer over wil delen. Want ik voel hoeveel dit in beweging zet, bij mezelf en bij al de mensen die inmiddels ook...


May 18, 2020

Afgelopen tijd heb ik voor de tweede keer een complottheoriefase doorgemaakt. Overigens vind ik complottheorie net als complotdenker een heel kwalijk begrip. In mijn ogen zorgen deze termen er namelijk voor dat zo’n theorie of denker bij voorbaat al niet serieus genomen wordt, waardoor heel veel mensen blind blijven...


May 3, 2020

Wie zich onzeker voelt over zichzelf, kan naar buiten toe heel zeker overkomen, terwijl dat slechts schijn is. Perfectionisten zijn hier heel goed in. Ze houden vast aan hun waarheid.

Zo lang mogelijk. Zo fanatiek mogelijk. Want dat geeft zekerheid, een gevoel van controle.

Interessant is dat ik dit verschijnsel nu heel...